Monthly Archives: юли 2012

You are browsing the site archives by month.

Всъщност по-важната среща за една прохождаща общност е … втората. Тази, която показва колко от гостите на първата наистина са останали впечатлени и развълнувани и желаят да се развиват в нова посока.

На  срещата на 22 юни поради неотложни ангажименти не успяха да присъстват всички участници от първата (Сърдечни благодарности на тези, които се извиниха по  телефона. И, ясно е: липсвахте ни! Доскоро!) Интересно бе, че някои от участниците в събитието на 28 май, очевидно впечатлени,  сами бяха поканили свои приятели на втората среща.

Г-жа Катрин Прентис от Нобъл Манхатън представи на аудиторията основни моменти от процеса на коучване. Катрин бе избрала темата за Ценностите. На порасналите момичета и момчета им се наложи в петък вечер да поразмишляват за това, в какво вярват и какво ценят. Естествено, нещата се случиха по познатия начин: с много любопитство, със съмненията на интелигентния човек, с размишленията, споделени спокойно пред „свои”. Накратко: беше интерактивно до последната минута.

Предизвикателството да споделя публично своите ценности прие инж. Димитър Андреев, собственик на „Бисофт” ЕООД. За любопитните: елате, на следващата ни среща. Димитър размишлява за неща, за които едва ли би размишлявал при други обстоятелства точно в петък вечер, и накрая призна, че му е било интересно и полезно.

Шармантната президентка на Коучинг група  Пловдив г-жа Гергана Капио отново очарова всички с визия, поведение и  кетъринг. Кодът за нея е винаги един: класа. Гостите нямат търпение Гергана да започне своите самостоятелни лекции, защото знаят, че тя ще го направи по запомнящ се начин.

Разговорите  продължиха  часове след официалното приключване на срещата. Харизматичният д-р Тодор Стоев се присъедини по-късно към групата, но бързо привлече своя аудитория. Гостите на г-жа Капио и самата тя в откровен  разговор дълго разговаряха за търсенията на съвременния човек и всичко, което би могло да направи света му по-ясен и животът му по-цветен.

Г-жа Капио заминава в Оксфорд за RESIDENTIAL COACHING EXPERIENCE – задължителна част от  коучинг обучението.

Всички я очакваме с нетърпение да се върне при нас за следващата ни среща. А тя е на 20 юли 2012 г. от 19 часа в Образователен Център “Скрипта”.

Тези, които бяха на първата и втората среща на Коучинг група  Пловдив, знаят, че всяка следваща е по-интересна и полезна. Третата е пред нас!

Моля, поради ограничения брой места да потвърдите участие до 15 юли 2012 г. на e-mail: gergana@gerganacappio.com или на тел: 0889 494 697; 0889 797 697.